Tvé city z propasti duše vyvěrají,
dech nad krásnem světa, se ti tají.
Prozkoumej ty hlubiny, ta širá pole,
rozevři křídla, ať nejsi jenom dole.
Putuj po obloze, chutnej života med,
city neskrývej, žij plnými doušky hned.
04.08.2020 14:13:57 | Pittoresque
Do hloubky se bojíš nahlédnout,
raději po povrchu plout.
Na hladině se cítíš dobře,
strach z potopení máš.
Vše chutná trochu hořce
ve stínu své city schováváš. ;-)
27.06.2020 13:10:54 | jenommarie
tak zkus se potopit a najít dno...uvidíš na vlastní oči..vytušíš na vlastní pěst... odkud přicházíš....:-D* :-D*
26.06.2020 19:23:59 | Frr
Slušný, no a city? Jsou sice jak rozbouřená voda nebo bouře, ale jeden ze smyslů k pochopení tohoto našeho světa :o)
26.06.2020 17:45:14 | Crazymike