Číst Tvé poetické postřehy je ještě lepší než listovat nějakým bedekrem metropolí českého Slezska - každopádně sugestivně vtáhnou do poetické atmosféry Tebou zručně zachycených živých obrazů :-)
01.07.2020 14:07:02 | Amonasr
A převážně zachycených z jednoho pozorovacího stanoviště. Kéž bych směl někam odjet
01.07.2020 19:41:00 | kudlankaW
diky Márty ,) hele žádný mekáč obloukem je hnát proboha!
jinak zase dokazuješ že nic nedokazuješ ale jseš to jen a pouze ty poeta co umí zachytit slova v určitých obrazech a to budiž ti ke cti básníku okamžiku
30.06.2020 19:30:08 | xoxoxo
Díky moc, je milé to číst právě od Tebe, ženy s uhrančivým pohledem i zajímavým pohledem na pocity uvnitř hlavy a vůbec nejen tam. Chovám tě v úctě D. tedy má úcta! A souhlas meka ať si matka NECHÁ!
30.06.2020 19:33:02 | kudlankaW
Jo jo, lomoz světa, i já si ráno povšimla, že ulice dnes tak nějak jinak plná. Se nedivím, že kornout se zmrzlinou neobstál před jedním chlazeným.. Zajisté je to lepší sedativum i lapač inspirace.
30.06.2020 19:28:06 | Vivien