Prepáč ale na oltár nemyslím
možno preto lebo si bola so mnou
a teraz si s ním
aj keď niekedy po tej svadbe asi zatúžim
nie, ja dúfam že sa nevrátim
do doby kedy som si zakladal na nás dvoch
a aj keď pochopíš
že lepšieho nájdeš len veľmi, veľmi ťažko
bolo to krásne, nemyslíš?
ale už je to krajšie, tiež to takto vidíš?
Prešlo už veľa piatkov
našich, našich sladkých sviatkov
a aj keď ti zo srdca prajem
aby si bola šťastná
už žiadna báseň nebude pre teba
a aj táto bude krátka
je čas pohnúť sa ďalej a dovoliť si byť šťastný
preto je toto za nami posledná, posledná
.
Davi napsal jsi to tak, jak to cítí Tvé srdce i duše.
A nyní opravdu tečka. Nechej vrátka pootevřená,aby nová láska mohla vstoupit do Tvého života.
03.08.2020 22:36:39 | Jaruška
Rozloučit se a sbohem dát
zklamání v minulosti ponechat
novou lásku zase přivítat . :)
01.07.2020 23:09:11 | Emily Říhová