Na pokraji oblohy
Zastřené mlhou noci
Nemohou
Ač hvězdy měly by moci
Snést na zemi
Blyštivý záblesk
Svítící jas!
A ve světě navždy se ztratit
Zastavit čas
A nechat ho plynout
Jako v zakletí
Jako v pohádce pro děti
Oslnit nás!
Tak, že nebude slov
Tak, že nebude dechu
Jak zastavit čas a nechat ho plynout?
Pojďme mluvit?
Ne
Buďme potichu