Nedokážete mi zabrániť
tým človekom ktorým som naozaj byť
je mi ľúto že už neveríš
na to šťastie ktoré nás poháňa
keď budeš robiť stále to isté nič nezmeníš
ja som sa rozhodol piť stále z plného pohára
nerobte zo mňa najväčšieho pohana
ale nemám záujem robiť ani farára
mám záujem zostať tým
kto skutočne som
aj keď možno časom niektoré názory zmením
stále budem tým istým
kto chce lietať vo vlnách
a plaviť sa v oblakoch
ten život je tu pre nás
to my sme tá pravá hodnota nájdených pokladov
vážme si tento svet
a kráčajme cestou vlastných snov...
Davi ano.Zůstat sám sebou, ale stále jít dopředu a ,, zrát."Názory budeš měnit, protože se budeš dívat z jiného úhlu, ale tak je to správné.
Když si čtu Tvé básničky, je poznat, že moudříš a zraješ .-)A tak to má být o tom náš Život je.
Velmi pěkně jsi to vše napsal.Zaujalo mě, že létáš ve vlnách a plaveš v oblacích.
..ST..
05.08.2020 22:45:19 | Jaruška