Tam pod stromom,
tam na brehu
toho jazera
pod hviezdnou oblohou
z koruny stromu odlieta
tichá spoločníčka
ktorá čaká
prvé ranné lúče a chvejúce sa líčka
na mojej tvári
tam pod stromom,
tam na brehu
toho jazera
milovanie nový význam nachádza
na hladine mesiac stratený
pomaly príchod rána prezrádza
spolu s nim obrazce
tam pod stromom,
tam na brehu
toho jazera
necítim reťaze
nikto nikomu nič nekáže
vypnúť telefón chce množstvo guráže
možno príchodom nového dňa
zbadám nový smer,
nový cieľ,
možno osamote, možno zaľúbený
a možno plno cudzích tiel,
nových tvárí a mien
tam pod stromom,
tam na brehu
toho jazera
čistí sa hlava
škrekot vrán ohlasuje ráno
a ďalšia noc len v spomienkach zostáva
večne živá...
Některé noci se vryjí do paměti hodně hluboko ...
Hezky se mi četla :)
13.07.2020 16:46:19 | Emily Říhová
Recitovat to u ohně dívkám, šel bys na dračku :o)
11.07.2020 00:13:55 | Crazymike
Už sa teším na čunder, opekačky a všetko, čo podľa mňa k letu patrí :D ďakujem ti Mike za zastavenie a napísanie komentára :)
11.07.2020 07:54:29 | Dávid