Keď mi povieš že sa nemusím báť
tak začínam mať strach
keď mi povieš že môžem zostať stáť
mám chuť utekať
utekať ďaleko
utekať tam, kam ešte nedošiel nikto
tam, kde budem prvý
a posledný zároveň
tam ďaleko nevyschnú moria
a nezahasí sa pochodeň
tak ďaleko
až môžme zájsť
tak ďaleko
kde nás nik nedokáže nájsť
tam kde prebolí čo bolelo
a ožije čo zomrelo
vrátia sa spomienky
dávno zabudnuté
a hriechy stanú sa odpustené
tak ďaleko
ale ja prísť nechcem
radšej zostať hriešnikom
ako prísť o čas ktorý patrí nám dvom
radšej zostanem hriešnikom
a zamilovaným, snívajúcim básnikom
ktorý verí v to dobré a našim snom...
Když člověk věří, odpouští. Když miluje, tak miluje :) moc pěkné odhalení Davide. ST* dávám ti :)
12.07.2020 20:24:05 | Isla
Zůstaň radsi hříšníkem,
který v dobré stále věří,
zamilovaným, snícím básníkem,
co zdejší vody příjemně čeří. ;)
Moc hezká Davide.
12.07.2020 19:59:54 | Emily Říhová
Pěkná, pojď mi hop ;o) progres ;o)
11.07.2020 21:44:25 | Crazymike