Leť vysoko
Leť holubičko vysoko
pozdravuj všechny co už tu nejsou
že na ně myslíme
a jednou se tam sejdem všichni spolu
žádné trápení ani starosti nebudou
až splynem společně s oblohou
mezi mraky budeme mít své království
o kterém ani nesníme
až tam budeme
určitě si o něm povíme
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Kubíno, Marten, Frr, vlnka
Komentáře (4)
Komentujících (4)