Chýba mi ten príliv a odliv
chýba mi
chýba mi to- preto znova nespím
tie vody búrlivé
v umení a v živote
čo je dobré a čo je zlé
kto, kto to vie
kto je bez viny nech prvý hodí,
hodí kameňom
prestaň vidieť seba vo všetkom,
vo všetkom zlom
Chýba mi to- to opojenie slov
hľadanie mesiaca na oblohe
aj keď vládne temná nov
jeden z mojich najobľúbenejších rýmov
chýba mi to čo sme mali
medzi sebou- čo sme skrývali
pred zrakmi ostatných
tajná láska, vášeň, milovanie
niektoré staré kroky, vzťahy, odpúšťanie
Chýb je stále veľa ale našťastie dokonalosť
nie je to čo si chcem získať
mne stačí to najvzácnejšie- tvoje srdce
a vedomie že môžem slobodne písať...
Chýba mi to
priateľstvo ktoré sa nemalo nikdy pokaziť
aj napriek nevydarenému dňu je tu radosť žiť
chýba mi to
vzrušenie z niečoho nového
asi preto začína nová etapa
a niektoré nové témy
možno som písal menej ako na začiatku
ale viem že zlé mi
nie je to čo chce mi
moje srdce povedať
chýba mi to
načúvanie toho čo si želá vnútro
preto aj keď niekedy spomalím
Dávid z budúcnosti, prosím
nech nikdy predčasne neskončím...
Hezká Davide z budoucnosti,... zpomalit je taky třeba, aby byl čas na obyčejný život ;)
15.07.2020 20:41:00 | Emily Říhová
Dobývat ženské srdce je pro muže, buď lehkým úkolem nebo těžkým nebo nemožným. Úkol proto, že zadavatelem je přímo srdce. A taky se to vše děje podvědomě. :) To když se nam protějšek líbí. A je nám s ním dobře. :)
15.07.2020 07:04:33 | Isla
Všechno jednou končí, to je kouzlo života jako celku zde, v tomto našem vykonstruovaném světě :o) Povedlo se Ti zase do básně dát kousek sebe a toho poetického trápení. Pěkné
14.07.2020 22:01:48 | Crazymike