Kdy se rozední?
Anotace: V noci se píše nejlépe.
Půl třetí ráno,
noc se zdá probdělá.
To není zdrávo,
jednou Tě to oddělá.
Dnes si to užij,
a sleduj světla aut,
v klidu si dožij,
malebný to kraj.
Ve tmě zalitá pícha,
strach i lidu strasti,
čerstvý vzduch dýcháš,
v plicích Ti chrastí.
Cigareta poslední,
stejně jako vždy,
čekáš kdy se rozední...
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, šerý, Tomcat
Komentáře (1)
Komentujících (1)