Iba človek

Iba človek

Anotace: Ten najväčší liek...

 

Áno som iba človek

robím chyby

a nie vždy mám čo povedať

preto často mlčím

mlčím

a počúvam

kričím

len vo vnútri

prosím povedz mi

prečo tak rád stojím

v tej mláke

keď sa tam bojím

zhlboka nadýchnuť

a pritom sa snažím

dýchať slobodne

som iba človek

ja som ten kto rozhodne

čo dokážem

som iba človek

a nevadí mi keď sa rútim,

do prázdna rútim

ďalšia noc a ja nespím

lebo opäť píšem

našiel som iskru

ktorú si viac nedám vziať

som iba človek

ktorý nebojí si priať

ani darovať

lebo v srdci

ešte stále niečo zostalo

šťastie smútok objalo

som vďačný a šťastný

prosím, nech je to už nastálo

 

Som iba človek

a nevadí mi že sa rútim

občas rútim

lebo padám na ceste do cieľa

a kvôli nemu stojí za to vstať

znova vstať

kvôli svojim snom nemôžem

byť sebecký a prestať

nestojme na mieste

sme len ľudia

tá láska k nám znesie,

to šťastie znesie

si iba človek

a ten v sebe skrýva

ten najväčší liek

Autor Dávid, 18.07.2020
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jednou tak a podruhé jinak, každý den je jiný. Jsme jenom lidi, jen nepřestaň nikdy věřit v to lepší. ;-) *ST

18.07.2020 20:45:42 | jenommarie

líbí

Neprestaňme :) ďakujem Marie :)

22.07.2020 14:49:55 | Dávid

líbí

;-)

22.07.2020 15:35:23 | jenommarie

líbí

Áno, tak to je :o) pěkně ty...

18.07.2020 18:14:42 | Crazymike

líbí

Vďaka Mike :)

22.07.2020 14:49:26 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel