Váza s ubrusem
Na stole s ubrusem
ručně malovaná váza stojí
lásko pro tebe tu jsem
buď prosím navěky mojí
Květiny voní ve váze
trhal jsem je za rosy
mému srdci bylo blaze
když slyšelo zpívat kosy
Ubrus má ozdobný lem
uprostřed váza se vzory
barevná je v létě zem
Zelené jen louky a bory
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Donne, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (5)
Komentujících (4)