Žijem v krajine kde sa stále len blýska
prečo stále, prečo stále si ma získa
tá myšlienka, tá myšlienka hriešna
keď pre mňa nie je dôležitá noc ale láska
Niektoré chyby robím asi rád
prečo by som ich inak tak často opakoval
bojím sa výšok ale asi sa mi páči voľný pád
lebo viem že keď som to dokázal raz,
dokážem to, dokážem to zas
Niekedy potrebujem odísť preč
od všetkých a všetkého
aspoň na chvíľu vypočuť si les
len ja, moja myseľ a príroda
a moji démoni ktorí namotávajú anjela
ten iný a zvláštny- áno som to ja,
a viem že nech je akokoľvek
k sebe vždy, vždy vrátiš sa
Žijem v krajine kde sa stále len blýska
prečo stále, prečo stále si ma získa
tá myšlienka, tá myšlienka hriešna
keď pre mňa nie je dôležitá noc ale láska...
Láka ma
láka ma to
ticho
pred búrkou
yes
stále sa blýska
a vo mne sa blýska
tiež
čo chceš, čo chceš
len ty, len ty vieš
tak rob tie kroky
k tomu miestu
nikto iný neunesie
váhu tvojich snov
rob to s čistým svedomím
a tvoje srdce neutečie
dovoľ mu viesť ťa tvojim nadšením
Občas vyběhnout ven, do lůna přírody,
když je čas zpomalit, utišit démony... ;)
23.07.2020 19:47:00 | Emily Říhová
Toto si skvele napísala :D páči sa mi rytmus tvojich slov, oslovilo ma to a viac menej ani neviem čo viac dodať :D Emily ďakujem ti za tvoj prínos k básni :)
23.07.2020 19:49:35 | Dávid
Davide, to já děkuju, nejen za tvoje milá slova, ale hlavně za tvé verše, moc hezky se mi čtou ;) ...krásný večer :)
23.07.2020 20:01:09 | Emily Říhová
I zastavit se a ubrat plyn, je někdy potřeba. Nic nezmění směr tvého myšlení
a kroky. Víš co chceš;-) *ST
22.07.2020 23:41:24 | jenommarie
Výborné, zdravím bratry do Tater :o)
22.07.2020 20:47:29 | Crazymike