Srpen se loudá pod okénko
Anotace: Přelom léta do druhé poloviny
Srpen se loudá pod okénko
letní měsíce v půlce láme
jako zlaté klasy v polích
z nichž pak chléb máme
Vítr má ještě žhavý dech
jenž ale postupně slábne
v září pak ledový větřík,
lístky do kapsy shrábne
Letní měsíce si ruce podají
vždy uprostřed teplého roku
srpen pod okénkem chodí potají
a oba tančí vesele do skoku
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, Iva Husárková, Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)