Vojenské limericky
Anotace: Tak jsem zavzpomínal na vojenské časy, které jsem prožil a přežil bez újmy a jiného postižení.
Vzpomínal jak ve Znojmě
zašíval se na vojně
nebyl vzorný branec
průšvihů měl ranec
když on sloužil ve Znojmě
Dělostřelci v Libavě
byli dobří v přípravě
měli mušku skvělou
s tankisty se perou
nejlepší jsou v Libavě
Paragáni, frajeři
doskok svůj si vyměří
potom běží k cíli
co jim stačí síly
jsou to prostě frajeři
Přečteno 154x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Iva Husárková, Emily Říhová, A42, Donne
Komentáře (3)
Komentujících (3)