Noc byla tmavá
Noc byla tmavá
Když jsi mě líbala
Jak lvice dravá
Na mě ses vrhala
Pod klenbou hvězd
A v šumu rákosí
Na kříži cest
Tiskla jsi poprsí
Na mou hruď
A chvěla ses zimou
„Ještě chvíli tiše buď
Vlny řekou plynou“
Ráno přišlo probuzení
Odplul vinný sen
V dáli prchlo poblouznění
Opět ses mi zdála jen
Přečteno 217x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, šerý, Tomcat, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)