Zažili jste utrpení pocity?
Máte všechny nástrahy prožity?
Nemůžete dýchat, mluvit, ani usínat.
Cesta vede jen na lůžko se upínat.
Chcete spát? Nenechá Vás snít!
Jako červa nechá vás tam hnít.
Nos očistit? Prosím, jen ho dřete.
Tvář zapomeneš. Ty odporný skřete!
Koho povolat? Doktor mávne rukou.
Budete čekat časy s dirkou suchou.
Povídám vám, je to nemoc podceňovaná!
Máme tu teď jinou, která je oceňovaná.
Doktor se i snažit může,
však rýma má svůj daný průběh
s léčbou zlobí nás sedm dní
bez léčby je týden trvání... ;)
Tak přeji rychlé uzdravení :)
28.07.2020 23:51:11 | Emily Říhová