Hnědá brázda na úhoru
Anotace: Ze života na poli
Hnědá brázda na úhoru
jež připravená ke zorání
dřou tam lidé do úmoru
jak s motykou se ohání
Jen bůh na ně shlíží
na lidi, jež se modlí
aby sejmul jejich tíži
na níž se všichni shodli
Na úhoru se stáda pasou
teprv, při západu na poli,
potkali se lidé s chasou
jak nahání krávy a voly
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)