Hvězdy
Usínám po chvilce vzhůru jsem
říkám si to bude špatný zítřejší den
z okna se podívám měsíček svítí
v ten moment je krásnější žití
hvězdičky září mají mocnou sílu
v nich najde člověk velký požitek
vidět je pospolu jak se mají rády
je ten nejkrásnější nebeský prožitek
Přečteno 194x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)