Hledám slova kde nejsou
Ještě je tam nikdo nevložil
Jen kdosi přesýpá písek
Zvuk ustal
Na houpačce nikdo nesedí
Setrvačností
Proklouzává vzduchem
Ještě více jej ukolébá
Možná bych měla sedět ve vlaku
Který právě projíždí
Kdesi za mými zády
Ještě než jsem jen pomyslela
Vlak zmizel
Ani památky po něm
Je to zvláštní čas
Zakrytá ústa rouškou
Abychom neslyšeli co říká
Necítili jeho dech na zádech
Co to s námi hraje za hru
Copak také on si jen
Něco nalhává
Raději se shýbnu pro pírko
Jsi hebké
Leť si!
Leť!
Spolu s mým dechem
Vepíšeme pár slov na oblohu
Nenechat si vzít ta slova..i v této divné době, umět sledovat i ty pěkné a to jsi vyjádřila Zdeničko. *ST ;-)
30.07.2020 21:59:48 | jenommarie