Pozdní příchod
Anotace: nejhorší jsou pozdní příchody na rande,ale o tom později
Probuzení, rozcvička, nahlédnutí do displaye telefonu
a uvědomuji si, že i když se vybičuji k jakémukoliv výkonu
a podlehnu tomu nejšílenějšímu shonu
nebudu v práci včas
a můj vedoucí bude drsnej ras
bojím se jeho pokárání
a přemýšlím o výmluvě
a nemám ani zdání
o jeho sprosté mluvě
ty nedochvilnej flákači
ty kůže líná
tohle si vodseres
brrr.
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Roser
Komentáře (2)
Komentujících (2)