Unavené štěstí
Každé štěstí se unaví
o pomoc nikoho nevolá
před cestou se upraví
a nakonec sedne na vola
Jakkoliv unavené štěstí
ale nikdy nejde spát
drží osudy lidí v pěsti
ať nehrozí od života pád
Když je štěstí unavené
na každého vola sedne
pak řádí jako smyslu zbavené
každá smůla časem zbledne
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Vivien, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (2)