Pomluvy
Anotace: Báseň o pomluvách
Sousedi mne pomlouvají
prý denně s jinou spím
cancy jak lodě odplouvají
ale to přece dávno vím
Světem pomluvy se šíří
snad rychlostí blesku
někdo slovem prach zvíří
a končí většinou bez potlesku
Potkala mne starší paní
jež bydlí na stejném podlaží
že jí kdosi, bez přestání
v jednom kuse nohy podráží
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)