Svatý klid
Anotace: O chybějícím klidu v životě
Chtěl bych svatý klid
ale není mi zhůry přáno
jenom trochu míru mít
ne není prostě mi dáno
Kdo svatý klid zaručí ?
snad jednou Bůh sám
až nebe sevře v náručí
postaví pro mne chrám
Chci už svatý klid
ještě za svého žití
dlouho chci tu být
dobře se s vámi míti
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)