Noc je propadliště
včerejších nadějí
Dřív než se nadějí
mají vzhled úmrlčí
Tma ta hned umlčí
chabé 'Třeba příště'
Strach zírá z nočních stolků
Pachuť skrytá v němých větách
Pod postelí na parketách
pochybnosti
hryžou kosti
A svítá krutě. Bez okolků
Ještě několik dalších slok a starý dobrý Erben by mohl jen závidět.
:O)
**
11.08.2020 11:43:17 | JC senior