je štvrť na štyri
ráno
svetového času
júl
nespím dobre
od
decembra
keď spočítam plusy
a mínusy
som hlboko
hlboko
pod nulou
prichádzajú
turíce
máje
alergie
perzeidy
rok za rokom
kruh
kruhy
/pod očami/
a strach
a točíme sa
oproti v miestnej pekárni
presne o pol šiestej
vykladajú čerstvé rožky
ktoré
si mal tak rád
.
Čas je obratník návatů, vzpomínky v perseidách. Krásná poezie, mliá Maliska
20.08.2020 01:57:16 | Akrij8