B A R I É R Y
nikdo neporušil bariéry
nikdo je nepřekračuje
já možná probourával
možná už to nedělam
pak už to nikdo neprobourá
porušení bariér
a za touhle hranicí budete zastřeleni.
kdo by překračoval?
kdo by jako idiot
riskoval život
pro někoho
jinýho?
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Báček
Komentáře (1)
Komentujících (1)