Anotace: ...
Uvolnit prostor, kde dech se chví
letět pláněmi co bez konce
ztrácí se a vlévají
v moře vícerozměrné
a nekonečo
střemhlavý let i pád
rozmlouvat
v mlčení se smát
smět bezedně se rozdávat
i pro sebe si brát
dotknout se drah
co vystřelí tě bez výhrad
až tam, kde místa nemá strach
kde čistotou chceš přijímat
ten prostor v tě, kde dech se chví...
Tam s nádechem i výdechem...nás vše bude mile objímat.*ST ;-)
08.08.2020 22:34:09 | jenommarie