Zubatá
Těžko se dýchá
na prsou leží celý svět
roj doktorů a sester kolem bzučí
netuší co vím já
že se zubatou už žiju příliš dlouho
než abych se jí bál
bojím se jen umírání
Strach víc než cokoli..
nikdo to neví jistě líp.
Ať jsou i chvilky,
kdy se mysl nezaobírá..
a chvilky i v jiném světle.*
08.08.2020 22:39:44 | jenommarie
Děda někdy říkal: "Nechoď v cizích botách!" a nemyslel přímo na nohy.
08.08.2020 18:29:53 | Lesan
O tom nevím nic, cizí boty nenosím, jsou z toho puchýře a plíseň...a nejen na nohou...;-))
09.08.2020 10:45:42 | Snacek