Skok
Smrdím ve svým bytě
Jak voják v zákopu
Obraz v zrcadle mi říká:" nepotřebuju tě"
Prdím a taky chrápu
Smrdím ve svým bytě
A všechno je mi jedno
Co dělám na tomhle světě
Pomalu otevřu si okno
Smrdím v tomhle bytě
Dolů je to sedum pater
Už stojím na parapetě
Na smrti jen si ber
Krátký let a potom rána
Vskutku pěkná podívaná
Radost ze života nebyla mi dána
Už nesmrdím, zbyla jen postel prázdná
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: BluefoXx
Komentáře (3)
Komentujících (3)