Sypeš sa ako po schodisku ryža
lupene púšťa, do sveta púšťa ruža
podvádzal si, klamal, a
teraz si zostal sám
bol si jeden z lupeňov
topíš sa v mláke, v mláke
prvá diera a ty nevieš čo s ňou
počuješ hlasy a netušíš z kade
z tvojho vnútra- z tej najhustejšej sadze
Na jednom ramene dobrý,
na druhom ten zlý
môžeš si vybrať koho vypočuješ
koho poslúchneš, s kým žiješ
koho kŕmiš...
akým smerom, akým smerom
svoj život zmeníš?
Peníš- preboha peníš
chceš sa zmeniť-
svoj smer zmeniť
nie je to ľahké, nie
ale je to možné, možné
môžme
zmeniť myslenie
a zmení sa celé cítenie,
nový smer si často žiada
nových ľudí
a za sebou nechať démonov
ktorí ako jeden spriada
plány ako ti prekážať
v ceste do cieľa
do toho cieľa
do ktorého patríš
že vraj sme priemerom
piatich ľudí s ktorými sa stýkame
veľa odpovedí je práve v ňom
v srdci jedinom-
nahliadnime doň
a spoznajme čo sa skrýva dnu
možno to nebude pohodlné od začiatku
ale bude to krajšie keď zahájime tú zmenu...
Na jednom ramene dobrý,
na druhom ten zlý
môžeš si vybrať koho vypočuješ
koho poslúchneš, s kým žiješ
koho kŕmiš... koho kŕmiš
akým smerom, akým smerom
svoj život zmeníš?
Jen rozeznat kdo je dobrý a kdo zlý...
Hezky napsáno, Davide :)
10.08.2020 08:49:12 | Emily Říhová
Emily, to je už fuška a tiež v tom často tápem.. jednoduchšie sa o tom píše než si z nich vyberá.. :D
10.08.2020 23:08:06 | Dávid
Všichni někoho krmí, jde o to, co ;o)
08.08.2020 22:38:29 | Crazymike