Anotace: Věcná
A tak stojím spíše sedím na konci světa u propustku.
Na konci sil. 30% zbývá.
Vosa kolem mne lítá.
Chlapi se baví.
Krabička cigaret už vykouřená.
Co s tím ?
Nevím.
Je třeba vydržet.
Co z toho ?
Nic.
Jen lopata a krumpáč.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?