Hľadal som to, čo máš ty v sebe
v tvojich očiach, chôdzi, v úsmeve
to, čo skrývaš vo svojom smiechu
nie som vždy po boku,
áno viem, ale keď ma budeš potrebovať
vždy, vždy budem tu
s tebou
a neodídem
od problému
lebo to čo chcem
je vyriešiť ho
spoločne s tebou
V tebe som našiel
tú pokoru, lásku
vzájomnú oporu
nesnažíme sa hrať hru
ktorú nevyhráme spolu
v tebe som našiel
aj to čo ma vytáča
prechádzky v centrách
medzi obchodmi
mením za vzduch prírodný
všetko to dobré aj zlé,
v nás tvorí to krásne
čo milujem
a verím, že je to vzájomné...
Spoločne s tebou
o inú sa nesnažím
ja nezradím,
nie, ja nie som ním
ale sú veci ktoré nie sú
spoločným nadšením
naše rozdiely sa navzájom znesú
a to je možno základ úspechu
v spoločnom vzťahu
Společnou lásku hýčkat si,
smět být sebou, tím kým si,
v dobrém i zlém být spolu,
jeden v druhém mít oporu...
Moc krásně jsi vyjádřil to podstatné, Davide :)
12.08.2020 00:19:41 | Emily Říhová
Davi krásně jsi to napsal a vyjádřil jsi vše, co by ve vztahu dvou lidí mělo být.
Pěkně se mi četla.
..ST..
11.08.2020 22:39:32 | Jaruška
Spoločne s tebou
o inú sa nesnažím
ja nezradím, - tak tohle je moc hezké a mělo by to tak v lásce být :-)
11.08.2020 21:07:12 | kiriekrelion