Keď pôjdeš, keď pôjdeš
nezabudni kde si začínal
keď sa postavíš na stupienok víťazov
keď pôjdeš, keď pôjdeš
nezabudni koho si v srdci mal
aj keď už si pozhasínal
všetky svetlá za tým obdobím
Keď pôjdeš, keď pôjdeš
mysli na lásku
priateľov a rodinu
mysli na pocity
nepohodlia a strachu
aj tie slobodné
keď si sa tomu všetkému
odhodlal zoprieť
keď pôjdeš, keď pôjdeš
nestrať z očí svoj cieľ
za pomoci hviezd
sa vždy vrátiš späť
Neboj sa objavovať nové chute,
neboj sa toho čo je pred tebou
keď pôjdeš, keď pôjdeš
neživ v sebe neistotu
ale vieru, vieru
že to dokážeš
keď pôjdeš
vedz, že
keď si budeš veriť
svet sa ti otvorí
a tvoj cieľ sa objaví
pred tebou
pozdvihni hlavu
pozdvihni hlavu!
keď pôjdeš,
keď pôjdeš,
nájdeš
čo hľadáš...
Když kráčíš vpřed
nové cíle se otvírají
u nohou leží Ti svět
jen važ si těch, kdo tě provázejí... :)
14.08.2020 20:12:28 | Emily Říhová
I kdyby vítěz už stál na stupni vítězů, nikdy nebude pozdě. Sejít dolů ze schodků vítězů, potřást znovu kolegům ruku, za to, že jsme se mohli s nimi potkat, v tak rovnocenném závodě.
Bez nich bys nemohl vítězit ani prohrávat.
13.08.2020 14:41:44 | Isla