Korálky přátelství
posílám po niti
Korálky barevné
vplétám je do sítí
Korálky něžné
co duši uklidní
Korálky pevné
jak lano kotevní
Korálky přátelství všichni navlékáme
važme si všech co na své niti máme...
PPÚ* Majdi :)
14.08.2020 21:09:53 | Emily Říhová
Majdi, děkuji za Tvé korálky. Ráda je přijímám a posílám PPÚ a také ..ST..
13.08.2020 22:42:04 | Jaruška
Jaruško, jsi laskavá žena :-) S vděčností Ti posílám PPÚ a děkuji ze srdce :-) Krásný večer*
14.08.2020 19:39:51 | Majda