Anotace: Podle pár minut staré události u nás na sídlišti. Opilci jdoucí z hospody + otevřená okna v létě = super zážitek :)
To budou mít zřejmě drahý na budově B v Liberci na záchytce, až se probudí. Ale policajti jim jen domluvili a propustili "jen s pokáráním."Přeci by nechtěli mít poblité celé auto.
13.08.2020 22:30:10 | Krahujec
Hodím po nich láhev vína,
ať už drží hubu,
když jdou z klubu,
nebude to moje vina :o)
U mě je to pořád,
když okna jsou dokořán :o)
13.08.2020 21:57:01 | Crazymike