Ďalšia noc sa stala prebdenou
s myšlienkou jedinou
že tu už nie ste s nami, nie ste tu so mnou
už chápem že každý deň je prepojený s tmou
ale aj že nemusí byť večne spätý s bolesťou...
Ale čo mám robiť keď tu dole chýbate??
v srdci ste si rovní s večnosťou
a vy, svätí, spravili ste chybu, ak o tom náhodou neviete!!
Hovoril som to málo a veľmi ma to mrzí
ale mám vás rád, vždy som mal
viem, že som bol často drzí
ale ľúbim vás a nezabudnem na chvíle keď som sa s vami smial
dnes vám predčítavam tento list v ktorom nepíšem všetko,
len to, že ste navždy v našich srdciach, babka, dedko...
úryvok z knihy Vyryté do dreva
Krásná vzpomínka Davide, děkuji... máš pravdu chybí, naštěstí vzpomínky nám zůstanou... :)
19.08.2020 23:50:16 | Emily Říhová
Předali nám toho mnoho. :) naši prarodiče. Nosíme je jak na sobě tak v sobě. A NEJVÍC? Vzpomínek. Mám jich schovanou plnou skrýš. :)
19.08.2020 13:03:51 | Isla
Davi nemám slov a myslím, že ani nejsou potřeba.
Jestli můžu...objímám a ráda opět dávám ..ST..
18.08.2020 22:32:28 | Jaruška