Nový začátek
Anotace: Každého někdy potkají nové věci v životě
Už dost bylo dřiny
brzy skoncuju s bídou
slova změním v činy
a lituji ty,co zbydou
Zmar, každý strom kácí
až kolem létají třísky
když dám sbohem práci
vrátím se do malé vísky
Začátek s koncem splývá
až z toho srdce krvácí
poněvadž to v životě bývá
když člověk sekne s prací
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, praetorian
Komentáře (4)
Komentujících (3)