Ticho
Umlkl, více než mlčí kámen
schovaný ve zdi kostela.
Bezmocně vysychá slovní pramen,
který si tichem protéká.
Chvíle si v heroin v sladké žití
změnila ticho v posedlost.
A člověk v rukou má slabé žíly.
Mlčení mrtvých je pro zlost!
To je ticho, které musíme pouze přijmout, nic jiného nezbývá.
Měj hezký den
02.09.2020 07:56:44 | Emily Říhová
Tedy..výSTižné
..tu zlost..v těchto momentech
..kde nic nezmůžeme,
pociťuje snad každý. :-)
31.08.2020 13:19:27 | jenommarie