Praho!
Praho, izoluješ ticho,
ticho chudě drobíš.
Drolíš jako shnilé zdivo,
které sobě stavíš.
Zavíráš v ní spousty údů:
V mrakocelných tepen.
Uvnitř koušou provaz jedu.
Praho, tebou spleten.
PRAHA - ha ha***:-D*
01.09.2020 12:03:14 | Frr
Praha je dobrá ;-)
01.09.2020 10:49:35 | petrzal
Tak já neříkám, že není Praha dobrá, bydlím tady. :)
01.09.2020 14:10:19 | Xardas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?