Hvězdy
Když den končí,
a noc začíná.
Jiskra v očích,
sama zhasíná.
Místo svitu slunce,
Nám nad hlavou.
Bílé třpytce,
se propínají oblohou.
A pod tím nebem,
jsme my.
Každý si jdeme,
za svými sny.
Všechno si ,můžeš přát,
když vyjdou.
Než půjdeš spát,
přej si,
když na obzor přijdou.
A nech ať se k nebi rozletí,
i tvý přání tříletý.
Den skončil,
večer se času ujímá.
Děti šly do peřin,
Vesmír Nás tmou objímá.
Zalívá Nás,
Magickou temnotou.
S Nekonečnem zářivých krás,
nad tou malou planetou.
A pod tím vesmírem,
jsme my.
Každý si jdeme,
za svými sny.
Sny nech si zdát,
když přijdou.
Všechno,co si můžeš přát,
Přej si,
když na obzor vyjdou.
Pošli k hvězdám souvětí,
Ať ti splní tvoje přání,
tří letý.
Hvězdy se rozsvěcí jedna za druhou
ozdobí samet, co zabalí nás tmou...
12.09.2020 21:17:25 | Emily Říhová