Anotace: Špatné dny
Ztráty těch nejbližších nikdy nepřebolí,
zbydou jen vzpomínky, které si v srdci neseme...
Eru, velmi niterné, soucítím...
08.09.2020 22:42:21 | Emily Říhová
Milý Eru, nikdo, kdo neztratil, nepochopí...čas nezhojí, jen dosedne prach...ale rozvíří se snadno...
06.09.2020 18:50:24 | Pittoresque
Milý Eru, děkuji, že jsi se zde o svojí bolest podělil.
Vzpomínky zůstanou, ale bolí to hodně. Vysvětlit si nelze mnohé.
Jít svojí cestou a učit se žít
..zase jinak..je nutné.
Ať se ti vše daří a je mi líto TVÉ bolestné ztráty.
Hodně niterní báseň.
Pěknou neděli TI přeji;) *ST
06.09.2020 10:34:01 | jenommarie
Moc se mi líbí. Já také píší básně, o těch, co tu již tu nemohou být. Je to léčba duše. Jen se píší hodně těžce. A kamarádka pak říká, že mám psát raději veselejší. Tak se jí snažím poslouchat. Občas to jde i nejde. život a slova jsou někdy mocnější než člověk sám.
06.09.2020 10:32:14 | mkinka