Když léta letí
-------------
Když ti ve dvaceti trochu
zdravíčko neslouží
a za další desítku let se
ani chytrost nějak neblíží
ve čtyřicítce bohatství
taky žádné nečekáš
co do šedesátky se neobjeví
v osmdesátce už nezískáš
bude ti to fuk
a konečně ti bude hej.
Tak se aspoň usmívej
a třeba si i zazpívej.
=**=**=
Komu dopřáno není zdraví,
Váží si všeho mnohem víc.
V úsudcích bývá více zralý.
a neřeší hlouposti. *ST ;)
Pěkný večer Květuško
06.09.2020 18:48:30 | jenommarie