Pyrrhova prohra
prohrát
a tak nemuset bojovat ve zničujících bitvách
stáhnout se do vyhnanství
a v ústraní si tam odpočinout
ztratit vliv
a tím i odpovědnost
taková porážka
je až výhrou
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)