Opět přišla zpráva
Kdo mu asi píše?
Že by zas ta kráva?
Podívá se tiše
Někde mobil pípá
Ona tady není
Zuby on pak skřípá
když se dá do čtení
Stálé nejistoty
Věčná podezření
Už víc nejsi to ty
Tohle láska není
Souhlas... tohle láska opravdu není... Hezky napsané :)
14.09.2020 16:38:42 | Emily Říhová
Tahle duševní "nemoc" rozleptá vztah, jak kyselina. Dobře si...*
08.09.2020 00:09:22 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?