vrhám harpunou
v širý oceán
máchnutí střídá máchnutí
nic nezůstalo
jen sval uvnitř
svíravě připomíná život
balancuji
vlásečnici po vlásečnici
proplétám se sítěmi
oko po oku
jsem Jonášem
ve velrybím břiše
čekajícím na vlastní
vyvržení
aby vše smělo začít
znovu
od začátku
Vracíme se k počátku, abychom poznali sebe pro zítřek. Důležité je se nevzdávat a zkoušet to znovu. Rád jsem četl, milá Zdeni, velmi zarezonovala tam uvnitř.
10.09.2020 00:32:37 | Akrij8
Velmi příznačné pro život.. stále jde zčásti..něco od začátku..stále;) *ST
08.09.2020 09:32:12 | jenommarie