Anotace: Cesty osudů
Asi jsem se už docela zbláznil
potřeboval bych na pár dnů tvůj azyl.
Chci předejít spáchání zločinu
tím, že nechám se s tebou chytit při činu.
Dva lidé co spáchali ten těžký hřích
ráno vrátí se do rodin svých.
Bez lásky a bez soucitu
jen dvě nahá těla leží si tu.
Dvě těla, dva různé osudy
jejich spojení lidé zostudí.
Je hříchem toužit?
Svá těla bolestí soužit?
Nač?
Cožpak na světě není už tolik bolu?
Proč nemohou být dva spolu.
Uhasit žár a nebo jej rozdmýchat,
touhu jen tak nelze rozdýchat...
11.09.2020 08:11:08 | Pittoresque
Však lepší je brát azyl trvalý,
kde do lásky dvě těla se zabalí... ;)
10.09.2020 17:36:42 | Emily Říhová
Takový azyl se domovem nazývá,
tam kde se mají rádi dva
10.09.2020 22:38:43 | Eru Alonnar
Takový domov každému ze srdce přeju
...porozumění, štěstí, lásku, něhu...
10.09.2020 22:55:58 | Emily Říhová