Před domem své matky
Před domem své matky
jsem pod obraz zpitý
v hlavě bol a zmatky
a v srdci tlačí břity
Hleď na domek malý
kde dřív smích zněl
teď do mlhy se halí
a já bolehlav měl
Před hrobem mrtvé matky
v černém stál smuteční dav
uplynul její život krátký
a uplaval jako říční splav
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)