On se vzpíral snad století tomu tanci Stínu se Sluncem. Oba přicházeli nečekaně, jeden snad nezván.. Jednou, pár let, dlouho svítilo světlo a z tance se poznal vztah muže k ženě - tak jí to pravil v sále stařec. Hnusná, zkurvená tmo! Kdo se Tě prosil o kožich z olova! Proklínám tě, žes udusila paprsek lásky dvou milenců!?
30.09.2020 23:03:36 | Pan Pálavský
To je moc krásné a tak to je..stále se o blízkost toho druhého celý život snažíme. *ST;)
uložila jsem si jí moc hezká báseň
18.09.2020 11:28:51 | jenommarie