Marie, ďakujem :)
...................................
Stane se jenom TO co se má stát.
Jsme uvnitř silní
i když víru hledáme.
Jsou chvíle, kdy musíme se ptát
na kroky..
které ještě neznáme.
Důvěru v sebe nesmíme ztrácet.
Jedno je kde jsme a kolik je nám let.
V mnohém stačí jen jeden špatný pohled.
a vše se sype, jako dům z karet.
Stane sa čo sa má
to, po čom túžia
naše smejúce sa srdcia
ono to príde
PRÍDE!
pokora sa zíde
ZÍDE!
Niekedy nás ovládne
pocit, že
keď prekonáme prekážku
objavia sa ďalšie dve
naša duša silnie
po každom prejdenom
metri
že ty
na to nemáš
a ostatní
áno?
Prosím neklam samého seba
odlom si kus z víťazného chleba
pozdvihnime kalich
na oslavu úspechu
lebo čo zvládol on,
dokážeš aj ty
DOKÁŽEŠ TO AJ TY!
Keď to platilo vtedy,
bude to platiť
bude to platiť vždy
Jenom my sami musíme změnit
zápisky naší duše.
Jenom my sami můžeme
dovolit si
citit se dobře.
V každičkou chvíli
v kazdičký moment.
Pusťme si k sobě jenom to dobré
a všechno zlé
ať odpluje pryč
po hladině.
Srdce i duše nám za to
PODĚKUJE.
Maruško a Davide.. krásné a pravdivé
...co zvládnou jiní, i my zvládneme... :)
21.09.2020 21:24:42 | Emily Říhová
Davide moc TI také děkuji za ten nápad..víš jak to mám, ale myslím si, že máme stejně nastavené myšlenky a tak..i cítíme
..ale tímto také tedy
DĚKUJI za pěkné a milé komentáře..
jinak je to TVÉ okénko.;)
20.09.2020 22:05:58 | jenommarie
Davi a Maruško, Vaše báseň mi ,,vehnala" slzy do očí. Nedalo se jim zabránit. Ale to vůbec nevadí, protože to byly slzy uvolnění.
OPRAVDU KRÁSNÁ a já ráda dávám ST..
20.09.2020 21:47:41 | Jaruška